Zakelijke foto 2019

Hoi hoi, Aangenaam kennis te maken!

Mijn naam is Natasja Weidijk (25). In 2016 besloot ik mijn hart achterna te gaan en koos ik ervoor om de opleiding tot Mediavormgever te gaan doen. Ik ben mijn hele leven al creatief bezig. Het maken van mooie dingen is 1 van de dingen die ik het liefst doe. Dus waarom niet van mijn hobby mijn werk maken? Want als je van je hobby je werk maakt hoef je tenslotte nooit meer te werken. 

Het is altijd een feest om een nieuw ontwerp te mogen maken voor iemand die net als ik dromen wil najagen. Maar een compleet persoonlijk ontwerp voor een kaartje bij bijvoorbeeld een geboorte, trouwdag of feestje geeft mij nog meer energie! Ik krijg altijd een geluksmomentje als ik mijn ontwerpen in drukwerk ontvang of ergens tegen kom.

Ik ben een perfectionist in hart en nieren en stuur dan ook geen enkel ontwerp de deur uit zonder dat alle details kloppen. Ik houd ervan om nieuwe dingen te maken want hierdoor kan ik mezelf blijven uitdagen en zorg ik ervoor dat ik vernieuwend ben.

Naast ontwerpen is fotograferen in de natuur mijn grootste hobby, hier kan ik volledig tot rust komen en mezelf op een andere manier uitdagen. Ook ben ik gek op cheesecake en vind ik het heerlijk om veel te reizen en de wereld te ontdekken. Daarnaast is mijn journal echt een creatieve uitlaatklep. Verder zie je mij vaak met mijn IPad air in combinatie met de Apple pencil waarmee ik overal illustraties kan maken, ook kan ik helemaal opgaan in tekenen en dit kan ik overal doen.

Spreekt mijn stijl je aan of heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje naar info@natasjaweidijk.nl om kennis te maken!